Thursday, March 1, 2007

Uus hooaeg

Märtsis algab meie peres sünnipäevade hooaeg, mille avab minu isa 7. märtsil. Täna hommikul käisin enne tööle minekut ema juures kohvil (me elame sama kohas, erinevatel tänavatel, aga väga lähestikku. Sellest siiski teine kord) ja päevakorda tuli isa kingituse teema. Polnud sellest isegi mõtelnud veel. Oma isale on kõige kergem kingitust teha. Au sees on sporditeemalised raamatud. Mitte kunagi ei saa sellega mööda panna, ainult siis kui juhuslikult on kingiks samad raamatud (eelmisel aastal kahju niimoodi juhtus). Täna leidsingi täiesti sobiva, "Eesti olümpiamedalivõitjad". Isa raamaturiiulist see igatahes veel puudub.
Edasine järjekord. 13. märts R. ema, 19. märts minu ema. Vahepeale jäävad mõned sõbrad-tuttavad. Aprillis läheb täiehooga edasi. Kogu hooaeg kestab põhimõtteliselt septembrini.
Riburada pidi on tutvusringkond täienenud väiksemate tegelastega. Mitte kuidagi ei suuda meelde jätta kõiki sünnipäevasid. Nüüdseks on märkmikusse kirja pandud. Et ei juhtuks taas lugu, kuidas mina saadan õnne soove ja selle peale küsitakse, mille puhul. Ja oh seda imet, olin kuuga täiesti puusse pannud. Õnneks kuupäev oli õige. Juhtub!

No comments: